keskiviikko 17. elokuuta 2011

Äitiyslomapäivä 1.Kylppärin maton virkkausta ja pinnasänkyprojekti loppuun

8 kommenttia:

Lila kirjoitti...

Näyttää tosi lupaavalta, laita kuvia, kun valmista! Kylppärin matto näyttää kivalta, mitä materiaalia käytät? Mites ne liivinsuojukset - onnistuitko tekemään ison kasan?

Peurankello kirjoitti...

Vau, nyt se alkaa! Mukavia, leppoisia päiviä:)

piparminttu kirjoitti...

Hyvää alkanutta äitiyslomaa!
Virkkuu näyttää hyvältä. Pitäisköhän minunkin joskus saada aikaiseksi jotain. Ja mustasta ehdottomasti, väri olis just nappi!

Hanna kirjoitti...

Ihana matto tuolla pinnasängyn alla? Mistä se on? Ja kylppärin matto näyttää kans hienolta!

Karmiini kirjoitti...

Lila laitan kuvan kun sänky on valmis ja kokonaan koottuna. Sitä ennen vauva saa ehkä nukkua korissa, joka myös pitäisi kunnostaa. Mutta onhan tässä vielä aikaa. Liivinsuojia tuli iso pino. Kokeilin erilaisia kangasyhdistelmiä. Kiitos Peurankello ja piparminttu! Tänään haen lankaa/narua lisää, sillä matto kaipaa vielä pituutta. Materiaali on oikealta nimeltään ontelokude. Sitä valmistetaan Kauhavalla. Ostin Hämeenlinnan Elomessuilta, mutta mielestäni sitä saa muualtakin, netistä tai Taito Shopista Tampereelta taidan yrittää. Hanna tuo raitamatto on Artekin. Se on ihanan iso, ainakin kolme metriä pitkä. Tosin mahdoton tuulettaa kerrostalonparvekkeella!

Kiki kirjoitti...

hyvää äitiyslomaa! nauti!

Anu kirjoitti...

Kivalta näyttää tuo vessan matto :) Virkkaatko vain edes takaisin vai teetkö jotain kuviota?

Karmiini kirjoitti...

Kiki kiitos! Aika mahtavaa tämä on kun saa vaan olla ja palkka juoksee!
Anu tein ensiksi edestakaista suorakaiteen muotoisen maton, mutta kun siitä tuli liian kapea, virkkasin kehää ympärille.