lauantai 23. heinäkuuta 2011

Doomoo


Pieni vauva tuntuu tarvitsevan jos jonkinlaista kampetta. Onneksi osa tavaroista saadaan tutuilta ja osa tuntemattomilta käytettynä. Tämä hassun vauvan sitteri on huuto.netistä. Hain sen tänään naapuripitäjästä. Lastentarvikeliikkeen myyjä oli sitä mieltä, että ilman tätä ei pärjää. Ja me uskomme.

Doomoo seat, säkkituoli
Doomoo Seat on mukava ja muotoutuva säkkituoli, joka sopii muunneltavuutensa ansiosta sekä ihan pienille vauvoille, että isommille lapsille (alle 30 kg). Pehmeän materiaalinsa ansiosta tuoli mukautuu täydellisesti lapsen muotojen mukaan olematta kuitenkaan liian upottava. Tästä tuolista tulee ehdottomasti lastenne suosikkituoli.


Huomenna, jos sää sallii, jatkuu pinnasängynkunnostusprojekti. Siitä lisää myöhemmin.

5 kommenttia:

tiina kirjoitti...

mahtava! en oo koskaan nähny tollasta, mutta näyttää aika hyvälle. varmasti vauva tykkää - jos on sitä sorttia että tykkää.

Elftorius kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Paula kirjoitti...

Hassu tuoli! Hauska! Katoin muuten sivujeni 'pikkukuvasta', että tuo oli valokuva sushista :)

(Ja tuo ylempi kommentti on minun poistamani, olin näet vahingossa kirjautuneena mieheni tunnuksilla. Jo toiseen kertaan häröilen sivuillasi:P)

Liivia kirjoitti...

Miten musta tuntui, ettei vauva tarvinnut paljon mitään. Jopa äitiyspakkauksen tavarat olivat minusta turhia, siksi en ottanut koko pakkausta.

Hassu vehjes kuitenkin:)

Karmiini kirjoitti...

Tiina voisit tuoda joku päivä testaajan tuolille? En malta odottaa, toimiiko se.
Paula sushiltahan se vähän näyttääkin :) Eipä mitään haittaa sekoilut. Liivia kumpa minäkin osaisin olla hankkimatta koko maailmaa varastoon kaiken varalle ;)