maanantai 13. kesäkuuta 2011

Talo Italiassa!
Tässä hurmaavassa talossa vietimm ihanan lomaviikon. Meitä oli isä ja äiti, siskoni ja veljeni perheet, mieheni Mikko sekä minä= yhteensä 11 henkeä!

Talo sijaitsi pienessä kylässä noin 35km Pisasta, jonne lensimme ja josta ajoimme vuokra-autoilla talolle. Talossa oli neljä eri väristä makuuhuonetta, joista vaaleanpunaisessa nukuimme me.

Pihassa kasvoi jos jonkinmoista (aprikooseja, viikunoita, laventelia, viinirypäleitä...) ja melko rentoon tyyliin. Talon emäntä Christina asui talon toisella puolella ja oli aivan ihana ja avulias ihminen, toi esimerkiksi meille sunnuntaiyönä saapuessamme laatikollisen ruokaa, koska kaupat olivat kiinni. Pihassa oli suuri merivesiallas, jossa polskittiin oikein urakalla. Vuokra ei ollut ollenkaan paha ja jos ei halua vuokrata koko taloa, voi vuokrata vain huoneen siitä ja silloin hintaan kuuluu aamiainenkin.

6 kommenttia:

Amelia kirjoitti...

Meidän 7-henkinen perheeemme oli viime kesänä viikon niinikään Italissa. Vuokrasimme HOmelidays-sivuston kautta asunnon pienestä Castel Madaman kylästä, vajaa 100km Roomaan, aivan Tivolin kupeessa.
Kylä oli vuoristoinen, joten vastaavia vehreitä maisemia ei meillä ollut, mutta aivan hurmaava loma kuitenkin. Ja asunnon vuokra suurperheen kukkarolle sopiva!

heinis kirjoitti...

Kuulostaa tosi ihanalta! Me olimme (avo-)mieheni kanssa juuri viikon Roomassa ja juuri mietin, että seuraavaksi olisi ihanaa juurikin vuokrata talo jostakin isolla porukalla! Olen katsellut www.interhome.fi-sivuston kautta huoneistoja :) Pidän blogistasi ihan älyttömästi! Suuret onnittelut pienen tulokkaan johdosta, ehdin nyt vasta blogiisi piiitkästä aikaa. Tekstisi on soljuvaa, kuvasi ihanan värikkäitä ja ennen kaikkea - olet tosi inspiroiva! Kaikkea hyvää lomaasi ja mahaasi ;) :) <3

Peurankello kirjoitti...

Voi näyttipäs mukavalle paikalle:) Tuollaisista perhepiirin yhteisistä lomista jää hienot muistot:) Oltiin kerran siskojeni ja perheiden kanssa pikkubussilla Sallassa, lapsuuteni maisemissa. Isä oli kuslina ja matkan johtajana. Tuntsalla yövyttiin teltoissa, mekin silloin yhden 1 vuotiaan kanssa;)

Helena kirjoitti...

Oi, mikä haaveiden täyttymys!

Karmiini kirjoitti...

Amelia tuosta HOmelidaysistä en olekaan kuullut. Kiitos vinkistä!
Heinis posket punaisina tyytyväisyydestä täällä luin kommenttisi! Ja kiitos onnentoivotuksista! Niitä tarvitaan! Vai olet Peurankello niin pohjoisesta kotoisin! Vau! Retkenne kuulostaa kivalta. Suomessakin on tosi paljon hienoja paikkoja, joissa pitäisi käydä! Yksi hienoimmista matkoistani on ollut pyöräretki Turun saaristossa. Suosittelen!
Helena sitä se oli! Voi mikä paluu sateiseen arkeen!

Nanainen kirjoitti...

Kiitos vinkistä, tää laitetaan korvan taa. ;)