sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Menopelit tilattu


Toimitusaika on niin pitkä, että päätettiin olla ajoissa asialla. Ja Stokkan alennuskuponkikin oli menossa vanhaksi. Nämä ovat ainoat, jotka mahtuvat meidän pikkuiseen hissiin. Kerros on kuudes, joten hissiin on mahduttava.Tuntui jotenkin hassulta ostaa kärryjä. Ei sitä meinaa vielä uskoa, että ihan kohta ajellaan tuollaisilla! Vaunujen merkki on Bugaboo cameleon ja kuosi denim.

9 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hienoa, ette lipsuneet joukosta! Voidaankin sitten vaunu-samistella joukolla ens syksynä :)

Karmiini kirjoitti...

Laitetaan oikeen karavaani!

hr kirjoitti...

Totta muuten. Tehdäänpä oikein porukalla rehvit. Ei terve! :)

Jonna kirjoitti...

Nuo kärryt on kyllä loistavat, meillä ajellaan samanlaisilla (kuomu on pinkki ja koppa harmaa). Ainoastaan sadesuojan kanssa en tule juttuun, vaatii ehkä jonkun insinöörisniksahduksen aivoissa, että sen saa paikalleen ilman kirosanoja.
Niin mut talvipyörät on ihan loistojuttu!

Peurankello kirjoitti...

Hienot menopelit:) Kyselit kananuudelikeiton ohjetta, olen sen joskus lehdestä repäissyt muistiin. Katselen sen joku päivä;)
Hip hei, vain muutama koulupäivä sinulla:):)

Karmiini kirjoitti...

Hr hyvä idea! Pidetään kokoontumisajot niiku motoristit konsanaan! Kiva kuulla että ovat hyvä ostos, Jonna! Sadesuojan kenkkuilusta olen kuullut muuten muualtakin! Ja talvipyörät on sitten hankittava kans! Peurankello katsele jos ehdit, ei paniikkia! Ja vähissä on aamukampa! MAHTAVAA!!!

Tiinakaisa kirjoitti...

Karavaani kulkekoot! jeee. Mutta minä oon kyllä käyttänyt sitä sadesuojaa ihan hyvin..onhan se aika nafti, mutta kun muutaman kerran on venyttänyt yli, niin ilmeisesti joustaa sitten. Ja talvirenkaita suosittelen, katsii kytätä jo nyt kesällä huuto.netistä, sieltä meidänkin on.

sanna matilda kirjoitti...

No jopas jopas, virtaviivaiset on, erityisesti toi "kovan"näköinen kuomu tekee vaikutuksen. Kyllä noi yksösvaunut näyttää niiin pieniltä ja kapeilta meidän laivaan verrattuna. Ja meillä on sentään markkinoiden kapeimmat kaksosyhdistelmät. :)

MMé kirjoitti...

Nyt on vaunut koottu ja odottelevat kyytiläistä.