perjantai 4. maaliskuuta 2011

Ranskalaisia parvekkeita ja ikkunoita

Tulisitko istumaan iltaa meidän parvekkeelle? Varo tuota kaktusta tuossa. Minulle ei myöskään tulisi mieleen kytkeä anopinjakkaraa ikkunaani koristamaan.

6 kommenttia:

Netta kirjoitti...

Kyllä noilla parvekkeilla kehtaisi istua iltaa. Kaktusparvekkeella vaan saisi olla varovainen. Ihan huikeita kuvia tuossa alemmassakin postauksessa! Meri ihan mahtava.

Liivia kirjoitti...

Nizza?

Laittaisin mitä vaan parvekkeelleni, jos sellainen minulla olisi ja tuollainen ilmasto. Minulle sopii mieluummin parveke kuin puutarha.

Maija kirjoitti...

Aika hauskoja kukkaruukkuvirityksiä. Putoaakohan tuolla huolimattomasti kiinnitettyjä ruukkuja kadulla kävelijöiden niskaan? Mutta parveke, sellainen kelpaisi kyllä. En tosin kaktuksia sinne ottaisi, en muutenkaan niistä oikein perusta.

bubble kirjoitti...

Mielettömän suloisia noi ikkunat, joissa on monta kaktusta!

eve kirjoitti...

Makeita kuvia ja ihania värejä!

Monenmoista viritelmää on, jotenkin tuollaista kaipaisi enemmän suomalaisiinkin julkisivuihin. Pelekuita ja erivärisiä ovia!

Karmiini kirjoitti...

Ehkä täällä ei jakseta panostaa niin paljon parvekasviviritelmiin, koska niiden aika on niin lyhyt. Olin jättänyt omalle parvekkeelleni talveksi ruukkuja ja nyt kun lumi on vähän sulanut, huomasin niiden halkeilleen. Ensi vuonna pitää ilmeisesti rahdata kaikki sisälle.