tiistai 4. tammikuuta 2011

Mitään en oo koskaan ite keksiny

Luulin olevani ajoissa aloittaessani tekemään seuraavan näyttelyn kutsua ja julistetta, kunnes tajusin, että eihän siihen olekaan kuin kuukausi. Jo on siis korkea aika. Sain mielestäni kivan idean: leikkelin kukkamaalauksistani fotarilla kirjamia, joilla kirjoitin näyttelyn nimen Ruusupekonia. Lopputulos muistuttaa ikävän paljon Rikka Pulkkisen Rajan kantta. Aina kaikki kiva on jo keksitty. Teen ehkä toisen version vielä.


9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Niinhän se vähän menee. Musta noi sun kirjaimet ovat kyllä paljon kauniimmat. Ja onhan idea tavallaan eri, kun olet käyttänyt maalauksiasi materiaalina.

Jonna kirjoitti...

Minustakin sinun versio on kauniimpi. Niin ja pyörää on vaikea keksiä uudestaan. Onnea näyttelyyn!

Hipsu kirjoitti...

Mä taas näen noi ihan erilaisina, en ois osannut yhdistää :). Käytä ihmeessä tota hienoa minkä oot jo tehnyt!

Amelia kirjoitti...

mulle taas tuli heti mieleen raja - onko se sitten hyvä vai paha? Sulla on kuitenki erilainen fontti, eikä tuo kuviokaan nyt rajaa muistuta.

Pauliina kirjoitti...

Musta tuo sun tekemä on hieno, eikä se ole niin samanlainen kuin kirjan nimi, että haittaisi. Niinpä, kaikki taitaa jo olla keksitty.

hr kirjoitti...

Samaa mieltä kuin edelliset! Ja tuo tekstin sisältö on hyvä kontrasti tuolle visuaalisuudelle. Mua puhuttelee. Mutta hyvä nainen, missä sulla näyttely on? Menny ihan ohi.

heinis kirjoitti...

Sää oot inspiroiva!

Saija kirjoitti...

Hih, ihana näyttelyn nimi ja sun ruusupekonis on kyllä niin paljon hienompi että käytä ihmeessä kutsuihin!:) Kaikkihan on jo keksitty ja kuitenkin noi on ihan erilaiset!

Karmiini kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta kaverit. Tuolla kutsulla mennään!