maanantai 6. joulukuuta 2010

Sunnuntaina siellä ja täällä

Vierailtiin ystävien luona talvisessa Käpylässä, joka näytti kauniilta kuin sadussa. Kuvat eivät tee oikeutta maisemalle, vaan ovat valokuvaustaitojeni takia aika latteita!

Ja Helsingin Taidehallissa katsomassa Carnegie Art Award 2010-näyttelyä. Suosittelen! Erityisen paljon pidin viedeoteoksesta, jossa väripisaroita putoilee veteen. Tekijällä oli hyvin hankala ja vieras nimi, joten ikävä kyllä en muista sitä. Olisin voinut jäädä tuijottamaan videota tuntikausiksi.

6 kommenttia:

Hanna from the corner table kirjoitti...

Tuonnepa oiskin kiva päästä tallustelemaan. Oikeastaan voin kuvitella, että se on aina kaunista ja tunnelmallista seutua.

Kiitos näyttelyvinkistä ja hyvää itsenäisyyspäivää! :)

Kiki kirjoitti...

On kyllä kaunista!

Karmiini kirjoitti...

Tulee aina tuosta Käpylästä mieleen Melukylän maisemat elokuvista. Hanna kaimani Kiasman järjestetty juttu-näyttelyssä on aivan mahtava silkkinauhaviidakko-työ. Damien Hirst ja aikalaisetkin oli kiinnosta mutta loppui jo.

soila kirjoitti...

hihii, olette olleet ihan meidän kodin lähellä:)
tykkään tästä blogista!

Karmiini kirjoitti...

Ai hauskaa että bongasit kotikulmasi täältä, Soila! Asutte ihanassa paikassa. Osaako sen kauneudesta nauttia vai tottuuko siihen? Kiitos, kiva kuulla että pidät blogistani!

soila kirjoitti...

joo on tämä kyllä aika ihana paikka, koko elämäni olen täällä asunut eikä ole tullut tarvetta muuttaa muualle! tämmöisinä hetkinä kun pohjolankatu on talven ihmemaa niin tämän paikan ihanuus oikein hyppää silmille:)