lauantai 18. joulukuuta 2010

Puna-valko-vihreää

Raitapaperi ei ole Marimekosta vaan Ikeasta. Alimman kuvan paketin paperi on Claes Ohlssonilta. Kivan näköistä, vaikka sisäpuolella on firman logoa. Tykkään tehdä paketteja. Meidän perheessä ei aikuisille juurikaan laiteta lahjoja, mikä on kaikin puolin huojentavaa. Lapsille ja ystävilleni sen sijaan olen laittanut muutaman paketin.

6 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Ihania paketteja!

Voi, pensselipaketti on ihana. Jospa vielä päätyisin pensselikauppaan ennen joulua, niin voisin laittaa M-R:n pakettiin sellaisen myös. Hän kun on hyvin tarkka millaisella maalaa. ;) Pitää on pehmeä ja melko ohut. Äsken just sanoi, että aikoo isona maalariksi... ja valokuvaajaksi ja kokiksi ja teippaajaksi. Ihan hyvä.

sanna matilda kirjoitti...

Oijoi, kun on houkuttelevan näköisiä lahjuksia!

Netta kirjoitti...

Herkullisia paketteja.

Harmitti vietävästi kun selvisi, että tuota raitapaperia ei myydä Vantaan eikä Espoon Ikeoissa lainkaan.

Karmiini kirjoitti...

Tiina hyvällä pensselillä on ilo maalata. Kun kerran saa oikean luonnonkarvapensselin niin ei enää muovisella viitti maalata! Sanopa tytölle, että taide on hyvä harrastus, mutta hankala työnä, etenkin suomessa ;) Netta voi mikä vääryys! Miksi muuten kaupat on pullollaan niin karmeita joulupapereita ja tuollaisia yksinkertaisia ja raikkaita saa hakea kivienkin alta?!?

hr kirjoitti...

Pensselitäti kiittää ihanasta viridiaanista paketista! Jälkikasvunsa testasi heti saippuan innoissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kellekköhän ne paketit tulee?:D