tiistai 23. marraskuuta 2010

Top toppis

Seisoskelen päivittäin bussipysäkillä sekä välituntivalvojana tuulessa ja tuiverruksessa, joten satsasin kunnon toppikseen ja kyllä kanatti. On nautinto vetää tuo pehmeän untuvainen takki pakkasella päälle. Kaulukset saa mukavasti pystyyn=niskatyyny.
Kuva Inwear

6 kommenttia:

elosalama kirjoitti...

Minäkin hypistelin samaista takkia, mutta en uskaltanut ostaa, kun kaupassa takit olivat vetäneet itseensä kaiken vaatepölyn. Oletko huomannut samaa?

Karmiini kirjoitti...

Voi ei! En ainakaan vielä ole huomannut sen keräävän pölyä. Inhoan matskuja jotka kerää pölyä tai nukkaantuu! Vaatteen pitää olla helppo ja siisti.

bubble kirjoitti...

Yhdyn onneesi, kävin eilen hakemassa oman supertalvitakkini pois kaupasta, kun sain sieltä puhelinsoiton. Juuri sopivasti lumimyrskykeleille!

Tiinakaisa kirjoitti...

Hieno on! Koitahan tareta ystävä hyvä :)

Sarppu kirjoitti...

Onpas tosi hieno takki ja takuulla lämmin. Olen myös ope välituntivalvonnassa ja juuri tänään tuli uusi takki, tilasin espritiltä pitkän untuvatakin, kun olen sellainen vilukissa.

Karmiini kirjoitti...

Bubble hyvä ajoitus! Tiinakaisa koitetaan koitetaan. Ollaanha me pohjoisemmasta kotosin! Sarppu no pitkä takki onkin kätsä! Toppahousutkaan ei olis välkkähommissa hullummat tai karvalakki!