keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Sitruunauutuudet testissä

Taattua Clipper-teelaatua. Sitruuna ja inkivääri ovat ihana yhdistelmä. Berliinissä myytiin ihanaa inkivääri-sitruuna kivennäisvettä. Tulisipa tännekin myyntiin. Oppilaitteni tehtävänä oli taannoin etsiä rumia ja kauniita tuotepakkauksia. Suurimman osan mielestä Clipperit olivat rumassa pakkauksessa. En ymmärrä!

Surf sitruuna-bergamotia oli pakko testata, sillä rakastan sitruunan tuoksun lisäksi bergamotin tuoksua. Surkeaa, että Body Shop poisti valikoimastaan bergamot-tuoksunsa! Se oli suosikkini. Talvella Lissabonissa tuota Surfia mainostettiin ihan kaikkialla ja nyt se on saapunut suomeen. Ei ehkä ekoystävällisintä pesuainetta, eikä pakkauskaan ole erikoinen, mutta tuoksu on kyllä aika mukava. Essential oils kuulostaa hyvältä, olivatpa ne mitä hyvänsä!

Bulgaria jugurtti sitruuna! Ihanan raikas eikä ihan niin makea kuin muut makujugurtit. Hyvä hyvä vanha kunnon Bulgaria!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

AIVAN samat sanat Body shopin tuoksusta! Se oli ihana ja jäin kaipaamaan.

Tiinakaisa kirjoitti...

Clipperitkö rumissa pakkauksissa, whaat!? Tuo sitruunabulgaariaa hypistelin kaupassa, nyt uskallan maistaa :)

maijanmaja kirjoitti...

Mulla menee testaukseen eka ja kolmas!
Kai se niin on, että valtaväestön mielestä Clipperin pakkaus on ruma. : ( Sehän ei ole mitenkään pramea. Saa nähdä voittaako sitruuna appelsiinin ja vadelman!

hertta kirjoitti...

Sitruunaclipperiä mulle ja! Kuulostaa ja myös näyttää hyvältä.

Hipsu kirjoitti...

Minä taas pidän suuresti Clipperin pakkauksista, ne on tosi tyylikkäitä :).
Myöskin Surf pesuaineista on tulleet uusia suosikkejani (pesupähkinöiden ohella), enempi pidän siitä pinkistä ja huomasin kokeiltuani molempia tuoksuja sekä nestemäisenä, että jauhemaisena, niin jauhemaiset tuoksuvat paljon enemmän kuin nestemäiset. Mikähän siinä on? Niinpä sitten aloin ostaa pinkkiä suosikkiani jauheena.
Bulgaria sitruunan olen myös bongannut kaupassa muiden ihanien uutuuksien joukosta, mutta se on vielä testaamatta. Kiva kun olet testannut :), se menee vissiin sellaisenaan, mitään lisäämättä? :)

Karmiini kirjoitti...

Olen samaa mieltä kanssanne: Clipper-pakkauksethan on niin ihania, että ne voisi laittaa riviin esille keittiöön! Oppilaiden mielestä ne olivat kurjan ja köyhän näköisiä?!?

Piilomaja vaaditaan tuoksu takaisin Body Shoppiin. Kansalaisaderessin paikka!

Ai pitääpä Hipsu koittaa sitä lija Surfiakin. Olen kuullut että nestemäiset pesuaineet liukenevat paremmin ja putsaavat pesukonettakin. Tiedä sitten, onko näin? Pidän liljan tuoksustakin.

Sitruunabulgaria menee oikein hyvin sellaisenaankin, mutta laitan joskus leseitä, auringonkukansiemeniä mukaan=nopsa ja hyvä aamupala.

tiina kirjoitti...

Mitkä pakkaukset pärjäsivät? Tykkäisin tehä tämmöisiä tutkimuksia :) ja nimenomaan nuorille, ku ei niistä tajua yhtään mitään mitä ne ajattelee.

Ilmapallomatka kirjoitti...

Minä en pitänyt tuosta sitruunaclipperistä mutta sitruunajugurttia sen sijaan rakastan! Olen syönyt kyseistä jugurttua koko kesän ja syksy, valtavia määriä, rakastan sitä!

Sinulla on kiva blogi, tulen toistekin! :)

Karmiini kirjoitti...

Noh Tiina: esim Tv-sekoitus-karkkipussi, Teho-energiajuomapullo, M&M-pussi... Kaikki amerikkalainen, värikäs ja kiiltävä on teinien mieleen. Ilmapallomatka inkiväärin maku voi olla ehkä vähän pistävä Clipperissä. Toiottavasti sitruunajugurtti pysyy valkoimassa!

anna kirjoitti...

surettaa että bulgarian jugurtin pakkaus uudestettiin :( miusta tuo uusi on ihan hirveä, eli uudella tavalla piirretty nainen. yhyy! MIKSI VALIO MIKSI :-----------D
minuu ärsyttää myös se valion mehu, jonka pakkaus on tehty muituttamaan reilun kaupan tuotteita. turhan selkeitä viitteitä siihen suuntaan, varsinkin kun tuotteessa ei taida olla mitään reilua.. tein josksu koulutehtävänä tuosta uuden version, ilman niitä viitteitä.

clipperit sen sijaan on ihania! tekee mieli ostaa pelkän pakkauksen takia, eli vissiin toimii..