maanantai 9. elokuuta 2010

Miksi kaikki kiva tulee naapurista?

Loma oli pitkä, kuuma ja kiva. Silti on jo ihan kiva mennä töihin huomenna. Lukuvuoden ensimmäisenä päivänä meistä otetaan ryhmäkuva, joten on oltava edukseen. En saanut kampaajalle aikaa, joten pakko oli itse värjätä ja leikata hiukset. Ihan hyvin onnistui, ainakin edestä :) Mitähän ihmettä sitä laittaisi päälle? Kuvassa on Berliinistä ostettu hauska paita, jonka merkki on COS. Olisin huolinut liikkeen kaikki vaatteet kaappiini. Satuimme sinne juuri ennen sulkemisaikaa viimeisenä matkapäivänämme ja hädissäni ostin tuon paidan, raitatunikan ja hauskat porkkanan malliset housut. Kotona googlettamalla sain selville, että COS on ruotsalainen! Niinpä tietenkin!

6 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Wautsi wau! Hipsu tykkää COS vaatteista myös :)

jenni kirjoitti...

Ah, COS on ehkä yks parhaimmista vaatemerkeistä, mitä on. Itsekin löysin COSin ekan kerran Berliinissä käydessäni ja olisin voinut mieluusti kantaa kotiini kaikki ne ihanuudet! Paita on aivan upea!

Minna kirjoitti...

Kaunis, ihailen myös COSin vaatteita.

hr kirjoitti...

Törkeen hieno!

Liivia kirjoitti...

Eikös tuo COS ole henkkamaukan vähän fiiniimpi merkki.
Kävin Pariisissa COS:issa mutten olisi syysmallistosta kelpuuttanut mitään. Siis viime syksyn. Ehkä oli vain mallistosta kiinni, ettei mitään mulle.

Odottelen täällä koululaista tulevaksi. Matka ilmeisesti taas kestää kun jokaisen ojan kautta tullaan...hyvää kolun alkua sullekin:)

Karmiini kirjoitti...

Hei kiitos kehuista, ystävät ja toverit! Vielä on liian lämmintä tuolle paidalle. Tulispa COS Suomeen!

Liivia siellä liikkeessä oli nyt aika graafista ja origamimaista vaatetta. Väreinä okraa, tummansinistä, nudea ja tietenkin paljon mustaa. Henkkamaukka nimi siellä taustalla tietty vähän laskee tunnelmaa! Kiitos ja hyvää koulun alkua sinnekin! Ja terkut pikku koululaiselle!