perjantai 27. elokuuta 2010

Lähinnä korttipajaa

Taiteilijan hommat ovat olleet noin vuoden verran jäissä. Ei ole ollut aikaa eikä työhuonetta. Pikkuisen olen työpaikalla jotakin raapaissut siinä sivussa. Ja kortteja ainakin on tullut tehtyä, vauvakortteja melkeinpä urakalla. Ensi viikolla saan uuden työhuoneen ja puolentoistakuukauden päästä on näyttely. Pian siis pannaan hihat heilumaan iltaisin ja viikonloppuisin oikein kunnolla!

7 kommenttia:

Tinuhe kirjoitti...

Muista pistää kehiin mainosta näyttelystä, että tiedän osua paikalle! ;)

sanna matilda kirjoitti...

No on sulla deadline! Ei kai sentään kaiken ole tarkoitus olla uutta...?!? :O

piparminttu kirjoitti...

Aika tiukalta kuulostaa minustakin sinun seuraava puolitoista kuukautta. Ehkä saamme nähdä täälläkin kuvia sitten näyttelystä?

Blogissani on sinulle tyylihaasteasia, käyhän kurkkaa!

Karmiini kirjoitti...

Tinuhe toki laitan! Sannamatilda ja Piparminttu kyllä ainakin yksi vanha iso teos on tulossa näyttelyyn. Aikataulu on aika tiukka mutta ei mahdoton. JA kuvareportaasia on kyllä tulossa! Piparminttu käynpä heti tsekkaamassa haasteen.

Saija kirjoitti...

Paljon onnea sekä työhuoneesta että näyttelystä! Itsellänikin oli aiemmin pitkä tauko taiteen tekemisestä olosuhteiden vuoksi, mutta onneksi vuosi sitten löytyi työhuone ja hommat alkoivat sujua. Ihanaa että sullakin!

Hipsu kirjoitti...

Kivalta kuulostaa!!

Karmiini kirjoitti...

Kiitos kannustuksesta, toverit! Saija välillä tulee sellainen taide-ähky, että työt, näyttelyt ja jopa taide materiaalit kyllästyttää! Tauko välillä voi tehdä hyvääkin.