keskiviikko 4. elokuuta 2010

Kalpean kalkkunan pelastus


Jos valkoiset kasvosi kaipaavat vielä pientä päivetystä, suosittelen lämpimästi kyseistä purtiloa. Se on Biothermin miedosti itseruskettava kasvovesi. Se on helppo käytää, ei tule laikkuja eikä haise, kuten itseruskettavat yleensä tuppaavat tekemään. Sain vinkin tästä tuotteesta siskoltani. Pula-ajan nähnyt äitimme lukee blogiani (kiva että edes äiti), joten en voi mainita tuotteen hintaa :)

6 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Kiitos vinkistä :)

t. vaaleakasvoinen Hipsu

Anuski kirjoitti...

Vaikuttaapa hyvältä tuotteelta. Innostuin niin, että menin jo tilaamaan netistä omani. Vinkiksi muillekin, cheapsmells.com myy tätä vajaalla kahdeksalla eurolla (postikuluineen kympin pintaan)!

Karmiini kirjoitti...

Hipsu eipä kestä! Anu ei voi olla totta! 8e on aika paljon vähemmän, mitä minä maksoin. Ootko tilannut ennenkin tuolta? Toimiiko?

Anuski kirjoitti...

Tää on mulle eka kerta kun tuosta verkkokaupasta tilaan, mutta Pupu Lihaviston blogissa oli myönteisiä kokemuksia kyseisestä puljusta. Mun normaalisti käyttämien nettikauppojen (feelunique, beautybay, lookfantastic) valikoimista tota tuotetta ei nääs löytynyt.

Karmiini kirjoitti...

Jahas! Laitetaanpa ylös nuo muutkin. Oon aika huono tilaamaan mitään netistä, mutta säästäminen kyllä kiinnostais. Purtilot on niin kalliita, mutta ah ihania!

Tiinakaisa kirjoitti...

hyvä vinkki! täytyypä testata. mä oon tilaillut feeluniquesta, mutta vois kokeilla myös tota cheapsmelssi :)