tiistai 27. heinäkuuta 2010

HuutokauppakimppuTampereen Keskustorilla järjestettiin kukkaisviikkojen kukkasidontanäytös sekä kukkahuutokauppa. Tämän kimpun sitoi nuori poika ja katsoin heti, että siinä on ihanan yksinkertainen, runsas ja makea kimppu. Huusin sen itselleni huippuhalpaan hintaan 10e! Lähtöhinta oli 5e. Hui miten jännitäävää se olikaan! En ole ennen osallistunut huutokauppaan. Vahingossa melkein huusin toisenkin, suuremman ja arvokkaamman.

7 kommenttia:

Aniliini kirjoitti...

Onpa tosiaan huikean kaunis kimppu! Upean kimpun huusit :)

Hipsu kirjoitti...

Kukkahuutokauppa, ihanaa! :)
Todella kauniin kimpun huusit :)

Karmiini kirjoitti...

No niin on. Sitä on pakko vaan ihailla! Kestäispäs se nyt jonkun päivän. Tuo sopis vaikka hääkimpuksi mainiosti! Aika monta ruukkupelargoniaa siihen on mennyt!

Anonyymi kirjoitti...

Aijai, kun on herkullisen värinen ja muotoinen! Jos muistat, niin kommentoipa tänne, kuinka on kestänyt. Hääkimpuksi nimittäin ajattelin juuri... Väritkin täsmäis jetsulleen!

-T

Karmiini kirjoitti...

T väliaikatietoja: ei minkäänlaista rapistumisen merkkiä ainakaan vielä. Tuo sopisi niin hyvin hääkimpuksi. Valkoinenkin olisi kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, väliaikatedoista :) On kyllä jotenkin niin upea rakenteeltaan, etää pitääpä ehdotella kukkakaupan tädille näinkin radikaalia valintaa ;)

Karmiini kirjoitti...

Juu, vajaa viikon se kesti maljakossa.