tiistai 22. kesäkuuta 2010

Terveiset Italianmaalta!

Tuntuu kuin olisin ollut kauankin poissa, niin paljon on viikon aikana tapahtunut! Viime tiistaina matkustimme äidin ja siskon kanssa Italian Como-järven rannalla sijaitsevaan Lennon kylään. Paikka oli satumaisen kaunis! Järvi sijaitsi lumihuippuisten, vehmaiden vuorten keskellä ja sitä ympäröivät hurmaavat pikkukylät. En ole koskaan nähnyt niin kaunista paikkaa. Tuo kuva on hotellimme parvekkeelta. Sen alla solisi vuoristopuro. Säät vaihtelivat helteestä ukkosmyrksyyn. Parasta matkassa olivat maisemat, seilailu pikku laivoilla kylästä toiseen, ajelu funigolare-raitiovaunulla vuoren huipulle, jäätelöt ja pizzat, letkeä tunnelma ja tietenkin mukava seura! Lisää kuvia tulossa... Tänään väsyttää, sillä sunnuntaina matkalta palattuani lähdin Helsinkiin taide workshoppiin, josta palasin yöllä. Tänään on muuten syntymäpäiväni, joten menenpä leipomaan kakkua!

2 kommenttia:

Arle kirjoitti...

Upea paikka! Olen kauan sitten käynyt Comolla ja Gardalla; Gardasta jäi mieleeni Limone, englantilaisten ja saksalaisten suosima kaunis paikka, tosin turismin kuluttama..
Onnellista syntymäpäivää ja hyvää juhannusta!

Karmiini kirjoitti...

Kiitos Arle onnitteluista ja hyvää juhannusta Sinullekin! Como ei ole ihan niin turisteista tukossa kuin Garda kuulemma on. Suomalaisia ei nähty siellä ollenkaan. Brittejä ja saksalaisia ja lähinnä eläke-ikäisiä siellä oli jonkin verran. Elokuussa varmaan on ruuhakaisempaa kun Eurooppa lomailee.