torstai 1. huhtikuuta 2010

Zuccini ja vitsa

Eivätkö lapset enää saa tai jaksa kiertää virpomassa tai kuten kotipuolessa sanotaan trullittamassa, vai eikö kaupungissa ole lapsia, sillä koskaan Tampereen keskustassa asuessani ei virpojia ole käynyt? Tämä vitsa on Pauliina ystävältä, joka oli ostanut sen lasten pääsiäismyyjäisistä. Siinä ei koristeita ole säästelty. Hain varastosta sovitettavaksi tuon maalauksen makuuhuoneemme seinälle. Maalasin sitä viime pääsiäisenä. Sillä ei ole vielä nimeä.

4 kommenttia:

sanna matilda kirjoitti...

Ihanat, valoisat kuvat! :O

sanna matilda kirjoitti...

Niin ja suosittelen kokeilemaan kesäkurpitsaa pitsassa, toimii! Siivutetaan pitkittäissuunnassa juustohöylällä, kuullotellaan öljyssä pannulla ja sitten pitsan päälle. On meinaan hyvää ja oikein aitoa italialaista settiä! :)

Arle kirjoitti...

Lähiöissä käyvät virpojat edelleen, Leinolassa ainaskin:)

Raikas kuva!


Hyvää pääsiäistä!

Karmiini kirjoitti...

Kiitos Sannamatilda!Kokeiltu on kesäkurpitsaa pizzan päälle kun kerran ei ollut oikeen mitään muuta päällistä ja huomattiin, että toimii! Kesäkurpitsa on hyvää ja monikäyttöistä. Sitä voi myös täyttää, grillata, tehdä siitä soppaa... Raakana se on aika pahaa niinkuin munakoisokin.

Arle: en minäkään antaisi lasteni (tosin niitä ei olekaan) kierrellä keskustan taloissa. Leinola kuulostaa turvallisemmalta! Kiitos ja hyvää pääsiäistä myös.