keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kumpaa jännitti enemmän

Tänään tulevat seitsemäsluokkalaiset olivat tutustumassa kouluumme. Olen yhden uuden seiskaluokan luokanvalvoja. Etukäteen olin saanut kolleegoilta neuvoja, että ei pidä hymyillä luokalleen (!) ja että on oltava heti alkuunsa tiukka.

Luokasta riippuu, kuinka työläät seuraavat kolme vuotta tulevat minulle olemaan. Pahimipien kauhuskenaarioiden mukaan luokanvalvojat istuvat illat puhelimessa vääntämässä hankalien vanhempien kanssa, iltapäivät selvittelemässä sossussa ja päivisin takkuavat oppilaittensa kanssa koulussa. Minun luokkani vaikutti äkkiseltään ihan mukavalta, vaikkakin kovin jännittyneeltä. Minuakin jännitti!

Viime viikolla kännykän herätyskello teki tenät. Heräsin outoon tunteeseen, että nyt varmaan pitäisi nousta. Katsoin kännykkääni ja herätyskello vilkkui, mutta ei soinut ja koko kännykkä oli jumissa. Olen vakuuttunut, että kännykkää ei kannata pitää pään vieressä sen säteilyn takia. Siksi onkin mentävä herätyskello-ostoksille. Nämä kaksi aikaista lintua kiinnostavat. Niissä on linnun laulu herätysäänenä! Olisipa kiva herätä linnun lauluun, mutta kummanko?

Kuvat:
http://www.perpetualkid.com/early-bird-alarm-clock.aspx
http://www.coolest-gadgets.com/20090505/the-led-alarm-clock-with-electronic-bird/

5 kommenttia:

amf8 kirjoitti...

Mä pidän enemmän tuosta alemmasta lintukellosta! Se tosin taitaa johtua siitä että en perusta oikein noista digitaalikelloista :P Mutta ehkä alempi on myös raikkaamman näköinen ja piristävä.

Ansa kirjoitti...

Mulla on tuo ylempi! Tosi makee, mutta ehkä hieman pelottava ääneltään, varsinkin kun omani asuu ihan korvan juuressa.

jenni kirjoitti...

Hauskoja molemmat! Mä oon tiiraillut tuota ylempää, josko sen sais napattua lauleskelemaan pään viereen.

Anonyymi kirjoitti...

Varoitus! ;)

Mulla oli herätyskello, jossa oli linnunlaulu äänenä. Ajatuksena ja alkuun se oli vallan miellyttävä varsinkin syysaamuisin.

Kevään tullen vaan alkoivat oikeat linnut laulaa enkä ikinä ollut varma, soiko kello vai luonto :D Lisäksi mulla kehittyi alitajuisesti inho linnunlaulua kohtaan ja voin sanoa olleeni iloinen, kun kello hajosi lopullisesti.

Nimim. Vuoden tauon jälkeen osaan taas nauttia linnunlaulusta

Karmiini kirjoitti...

Hei kiitos vinkistä! Tuossahan on ihan selvää ehdollistumista: linnunlaulu-> pakko herätä!
Joskus varhain aamuisin kaikki äänet tuntuu pelottavilta.
Enpä uskalla tilata ainakaan kuulematta! Kiitos neuvosta! Taidan ostaa perus piippaajan. Kelloradiot ne muuten vaarallisia on: jos tulee huono biisi heti aamulla, niin päivä on pilalla.