tiistai 16. maaliskuuta 2010

Voi valo!

Ulkona paistaa aurinko niin kirkkaasti, että henkeä salpaa. Tulppaanit olkkarin pöydällä ovat kuin pikkuaurinkoja. Vaihdoin olkkarin seinälle kesätaulun, joka muuten on kaupan, jos jotakuta kiinnostaa. Kävin tänään katselemassa mattoa tuohon olohuoneen lattialle. Pienen mattokaupan myyjä oli niin vastahakoinen esittelemään mattojaan, että en olisi ihmetellyt, vaikka hän olisi mennyt makaamaan mattopinojensa päälle x-asennossa ja huutanut itkien, että etkö sinä tajua, en halua myydä näitä! Tätä olen katsellut, mutta olisi päästävä paikan päälle hypistelemään laatua. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huonolaatuinen matto, sellainen josta lähtee jonkinlaista nöyhtää tai sellainen, joka menee koko ajan makkaralle.

5 kommenttia:

sanna matilda kirjoitti...

Kesätaulu, mahtavaa! :)
Ja tuo matto on tosissaan hieno, eikä edes pahan hintainen!

Tiinakaisa kirjoitti...

samaa mattoa oon katellut meillekkin, mutta jotenkin on jäänyt kammo noita ikean isoja mattoja kohtaan..meillä kun oli se iso valkoinen villamatto, josta lähti niin paljon nukkaa, että piti myydä pois.

heli-keiju kirjoitti...

Hahha, aivan samaa mattoa olen minäkin katsellut meille...voidaan sit olla sä, mä ja Tiina oikeita mattosamiksia :)

Karmiini kirjoitti...

Saataiskohan paljousalennusta? Koska lähetään Ikeaan?

heli-keiju kirjoitti...

Jos ei Ikea avaa ennen kesää täällä Treella, ni ihan pakko sit kesän alussa viimeistään lähteä Heltsinkiin...eli viimeistään sillon? Täytys nyt eka saada jotain suunnitelmaa tuosta lastenhuoneesta aikaseksi, et sit tietäis mitä ostaa :) Mut sinne ollaan varmaan suuntaamassa ainakin jotain hankintoja tekemään (+ tuo matto). Ja Henkka rakastaa niitä lihapullia :)