lauantai 27. helmikuuta 2010

Voihan loma!

Eilen alkoi talviloma. Kuukausi sitten varasimme lomamatkan Madeiralle. Olen jo pitkään halunnut sinne patikoimaan. Patikointikengät oli ostettu, kartat tilattu ja loman odotus oli huipussaan, kunnes viime viikonlopun uutisissa kerrottiin kamalista tulvista ja mutavyöryistä saarella. Kuluvan viikon ajan seurasimme tiiviisti tilannetta Madeiralla ja vaikka se vähän kehnolta vaikuttikin, olimme päättäneet lähteä. Noh. Kohtalon käsi puuttui peliin. Nyt olen vatsataudissa ja matka on peruttu. Matkaoppaan saa viedä takaisin kirjastoon, uudet aurinkolasit jäävät odottelemaan kevätaurinkoa. Tylsää!!!

6 kommenttia:

sanna matilda kirjoitti...

Karmeeta! En kyllä tiedä kuinka kestäisin, jos mulle käy joskus noin. Saatteko mitenkään rahoja takaisin?

Karmiini kirjoitti...

No onneksi tajusin eilen käydä lääkärissä ja sain todistuksen, jossa sanotaan että en ole matkustuskelpoinen. Joitain käsittelykuluja lukuunottamatta saadaan rahat takaisin. Onneksi!

sanna matilda kirjoitti...

No huh! Mutta mälsää silti.

Hipsu kirjoitti...

Vatsatauti on niitä taudeista ihan kamalimpia..., sietämättömimpiä, toivottavasti pääset sitten joku toinen kerta samalle matkalle?

Minä täällä ahmin kerralla koko blogisi selaillen ja lueskellen :).

hr kirjoitti...

Voi tylsyys! Toivottavasti olo kohenee pian ja pääset nauttimaan lomasta edes täällä kotosalla. Jahvaa kehiin! p.s. Kerro, jos tarviit apuva.

Karmiini kirjoitti...

Oikeastaan tässä kävi oikein hyvin! Lissabonin reissu oli mahtava. Paikalliset kertoivat, että Madeiralla ei juuri nytte juurikaan kannattaisi vierailla.