torstai 28. tammikuuta 2010

Vastaan haasteeseen


Sain Heliltä haasteen, jossa pitää etsiä neljännestä valokuvakansiosta neljäs kuva ja selittää se.
Kuva on keväältä 2003. Se on kuvataiteen lopputyönäyttelystämme Vapriikista. Teossarjani nimi oli "Kaipaus on väriä". Nimi tulee Pentti Saarikosken runosta "Jos kaipaus olisi viiniä, ympäri päissäni sinua odottaisin", jonka olen muokannut tarkoituksiini seuraavaksi: "Jos kaipaus olisi väriä, räikeänä sinua odottaisin". Laitan haasteen Sannamatildalle, HR:lle ja Anuskille!

5 kommenttia:

Rusina kirjoitti...

Ihania töitä,tykkään. Onko sulla jotain sivuja missä ois sun töitä enemmänkin esillä?

sanna matilda kirjoitti...

Jihuu, kiitos haasteesta, tarsii ensin paikallistaa albumit! Niitä ei ole meinaan tullut täyteltyä sitten digikameran hankinnan ja siitähän on jo 6 vuotta... eli nostalgiaa luvassa!

sanna matilda kirjoitti...

Paitsi, että voishan se vissiin olla myös tietokoneen digikuva-albumi.

Anuski kirjoitti...

Haa, kiitos haasteesta, myös siitä edellisestä! Tätä neloshaasteen tulosta odotan itsekin jännittyneenä :). Ja häähaasteeseenkin on jo tekstit kirjoitettuna, enää pitäisi valkkailla ja käsitellä kuvat. Mutta tulossa ovat siis molemmat!

Rusinan tavoin kiinnostais tietää onko sulla jossain ajantasaista teoslistaa? Sun kotisivuille et vissiin enää päivitä tauluja? Saatettas nimittäin kesän korvilla olla ostopuuhissa..

Karmiini kirjoitti...

Kiitos Rusina kiitos! Laita meiliosoitteesi osoitteeseen karmiininpunainen@gmail.com, laitan Sinulle www-sivujeni osoitteen!

Sannamatilda: Mä käsitin että digikuvakansio. Onko kellään enää muita kansioita :)

Anuski: Innolla odotan hääpostaustasi!
Kotisivuilla ei oo ihan uusimpia, oon ollut laiska päivittämään. Mutta kun tuutte kylään, näät livenä uusimmat!