keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Kauden paras varuste

Ostin tämän näpsäkän toppalaukun Tukholmasta Monkista , joka on varsin mielenkiintoisen näköinen liike. Siellä on mm. hyllyt, jotka on tehty jättimäisistä, myrkynvihreistä "helmistä" sekä villit kokolattiamatot. Liikkeen vaatteet ovat kivan mallisia. Laatu ei ikävä kyllä välttämättä ole ihan parasta, sen voi aavistella jo edullisista hinnoista. Toppalaukku on näillä pakkasilla korvaamattoman tarpeellinen varuste: huulikiilto ei jäädy! Tämä on testattu eilen Dooriksen jonossa: tunti paukkupakkasessa ja sulaa oli! Mietitte varmaan, että kuka hullu jonottaa tuollaisessa pakkasessa, mutta meitä oli monen monenen vuoden tauon jälkeen koolla kolme taideopiskelijakaverusta ja oli aivan pakko päästä kyseiseen baariin verestämään muistoja. Laukku toimii myös näppäränä matkatyynynä tai nukkuessa korvan päällä meluesteenä. Jälkimmäinen ominaisuus tuli testattua kyseisen Tukholman matkan laivaosuudella. Seuraavalla kerralla lennetään, laivaan minua ei enää saa! Joka tapauksessa toppailtalaukku on niin näpäärä, että suosittelen Partioaittaa ottamaan se valikoimiinsa.

5 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Aikamoiset sissit! :D

sanna matilda kirjoitti...

No mutta johan on monipuolinen laitos! :D
Mua ei kyllä saa mihinkään jonoihin, olen niin laiska ja mukavuudenhaluinen. Niin ja vanhakin jo, elikkäs viihdyn parhaiten gastropubeissa ja muissa istumapaikoissa. Mutta ymmärrän silti oikein hyvin syynne tuohon jonotteluun!

Anuski kirjoitti...

Kuulin villejä huhuja, joiden mukaan Monki olis avaamassa myymälän myös Hesaan. Se olisi kyllä tosi kiva, koska mieleni tekisi kovasti kyseisessä kaupassa käydä mutta Tukholmaan asti en oo tän vuosituhannen puolella vielä päässyt..

Jonna kirjoitti...

Minulla on kolme Monkista ostettua mekkoa ja niissä ainakin laatu on ollut todella hyvä! Keväällä kauppa rantautuu tosiaan Helsinkiin.

Karmiini kirjoitti...

Niin suomalaista: mehän ollaan jo melkeen ovella. Nyt ei luovuteta.
Tervetuloa Suomeen vaan Monki! Siellä tosiaan on hauskoja malleja.