sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Japanilaisia "herkkuja"

Rakastan sushia. Hallituskadulle on avattu Aasia-kauppa, josta saa edullisesti sushitarvikkeita. Kauppias on mukava ja todella avulias. Hän antoi hyvällä englannilla meille paljon uusia vinkkejä. Halusimme ostaa kaupasta japanilaisia herkkuja, jotka näyttivät viehättäviltä. Kotona keitimme heti vihreät teet ja ryhdyimme maistelemaan mielenkiintoiselta näyttäviä ostoksiamme. On pakko sanoa, että värikkäiden leivosten maku ja koostumus olivat jotain kammottavaa. Ne olivat sitkeän kumimaisia ja vahvasti seesamin makuisia. Syömättä jäivät. Nuo kuivat keksityyppiset sen sijaan olivat ihan kuin riisisuklaata tai makeaa riisikakkua.

4 kommenttia:

barbro v kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Keskustaan onkin kaivattu jotain Aasia-meininkiä. Huhu kertoo, että jossain Pirkkalan lentokentän liepeillä on iso kauppa, mutta se on autottomalle yhtä kuin jumalan selän takana. Hallituskadulle siis!

hr kirjoitti...

Meikäkin maistoi kerran noita ihanan näköisiä japsiherkkuja (entinen pomo toi matkoiltaan ;), mutta täytyy kyllä kanssa myöntää, että maistoin vain paria ja jätin sitten siihen... Kyllä sushi voittaa ne 100-0!

Minna kirjoitti...

Joo, minäkin olen joskus haksahtanut noihin. Ihan vain ulkonäön takia. Hieno blogi sinulla. t. uusi lukijasi

Karmiini kirjoitti...

Barbro: juu sinne vaan kaikki kannattamaan kauppaa jotta pysyy pystyssä!Hr ja Minna: meillä on ehkä erilainen herkkumaku kuin japanilaisilla.