sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Juhlia

Keksiviikkona juhlittiin keskiviikkoa tekemällä hurja määrä sushia. Makeissa oli täytteenä savusiikaa, tonnikalaa erilaisissa marinadeissa, graavilohta, kurkkua, sipulia ja porkkanaa. Sitten oli lautasellinen lohinigirejä. Oikeassa reunassa peukkua näyttää vielä viikon meillä asuva alivuokralaisemme Pauliina! Ai että oli hyvääTänään juhlitaan Mikon synttäripäivää. Aion kunnostautua tekemällä oikein täytekakun! Alemmassa kuvassa on kortti Mikolle.

4 kommenttia:

sanna matilda kirjoitti...

Nyt tuli kauhee nälkä! Mitähän sitä tänään söis, hakisko kiinalaista vai intialaista... Meillä ei ole edelleenkään keittotaso toiminnassa (kun se vaatii voimavirran ja sähkötyöt on kesken) ja pelkällä uunilla tehtävien ruokien valikoima on aika rajallinen. Höh.

hr kirjoitti...

Aivan kahdehdittavan mahtava sushimättö! Tehdään mekin keväällä mätöt, ehkä sitten joskus toukokuussa vasta tosin...? p.s. Maailman parhaat rotinat on tehty sushista. :-D

Tiinakaisa kirjoitti...

Vau! Tulee mieleen ne meidän taannoiset sushikekkerit. Niitähän oli ainakin 100.. no ei tuo määrä kauas heitä ;). Talvella pääsee tikuttelemaan noita sitten taas, nyt kun on ollut hiljaiseloa.

Kakku oli oikein loistavaa, kiitos.

Karmiini kirjoitti...

Sannamatilda: voit syödä laatikkoruuat jo ennen joulua kun ei ole keittolevyä! Tiinakaisa ja Hr: jahka olette saaneet pikku prokkiksenne ulos niin laitan teille oikeen supersushit!