maanantai 27. kesäkuuta 2011

Täydellinen meikkivoide on löytynyt!


Olen löytänyt täydellisen meikkivoiteen ja voin sanoa että monia on kokeiltu! Haluan, että meikkivoide kestää ja peittää, mutta on silti luonnollisen näköinen. Tämä täydellinen on Bare Escentuals bareMinerals SPF15 Original Foundation. Jauhe pyöritellään naamaan sudilla. Puuteria ei tarvita. Tätä löytyy myös mattana sellaisesta pitävälle. Lämmin suositteluni! Tuotetta myy ainakin Kicks ja monet nettikaupat (paljon halvempia!).

4 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Minäkin olen etsinyt täydellistä jo vuosien ajan.

Tiia kirjoitti...

Hyviä löytyy myös lily lolo-merkiltä. Ovat myös mineraalimeikkejä ja samalla idealla. Kaikista edullisimpia on elf-merkkiset mineraalimeikit ja ihan ok nekin.

Hairahduin viime talvena myös noihin ja takaisin vanhaan ei ole paluuta.

HannaKarmiini kirjoitti...

Kiki eikun tilausta tekemään! Uskon että tykkäät!
Tiia kiitos vinkistä! Pitääpä tutustua Lily loloonkin. Hauska nimi! Eilen tuli postissa Bare Minerals aurinkopuuteri ja heti testasin. Eka aurinkopuuteri, joka levittäytyy luonnollisesti ja tasaisesti. Nyt saa vanha Maybelline kyytiä.

Liisa T. kirjoitti...

Minä kans Lily Loloa käyttänyt jo pitkään. Merkkiä voin todella suositella, taitaa olla samaa luokkaa kuin Bare Minerals. Kun kerran kokeilee näitä, ei moniin Maybelline- tai Lumene-tuubeihin halua enää koskea.