maanantai 30. heinäkuuta 2012

Muutama satunnainen räpsäys asuntomessuilta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 keskittyen erään paikallisen taiteilijan tuotannon dokumentointiin

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Juhlaviikko

Juhlaviikolla on ollut nimpparit, kahdet synttärit sekä näyttelynavajaiset. Johan on herkuteltu ja kilistelty! Tänään oli kaksivuotissynttärit. Ompelin tuon pitkulasen tyynyn lahjaksi päivänsankarille siltä varalta, että hän joskus ehtisi lepäilemään. Niin kiireinen sankari oli, ettei edes kakkua ehtinyt syömään kuin yhden lusikallisen. Sinivalkoisessa asussa on vauvelini juhla-asussaan. Hän nauttii humusta täysin palkein.

Keskiviikkona






Ripusteltiin ystävän näyttelyä. Koskahan alkaisi taas itsekin maalaamaan? Jotain ideoita on päässä, mutta pääasiassa mielessä on vaan vauva-asiat?!?

Keskiviikkona

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Antiikkia antiikkia

Brio-helmitaulu löytyi miehen mökin vintiltä. Siinä lukee miehen nimi dymolla kirjoitettuna. Ennen leluja oli vähemmän ja niitä arvostettiin. Tämäkin on kestänyt ainakin 30 vuotta ehjänä ja kivana.

Toivon että meidän tytölle ei osteta muovivuoria jouluiksi ja synttäreiksi. Kirpparilta voi ostaa ja lahjana kirjat on kivoja. Niitä aion jatkossakin viedä muidenkin lapsille lahjoiksi. Helistimet on eri vuosien äitiyspakkauksista. Pyöreä jonka sisällä on pallo, on vuodelta 2000. Kaksi muuta kai vanhempia?

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Nostalgiapeitto

 
Sängynpeitto on isän lapsuudenkodista. Löysin sen teini-iässä. Silloin se oli hippihenkisen sisustukseni kulmakivi. Modernimman sisustustyylin rantauduttua peitto kulkeutui vuosiksi mökillemme. Nyt pengoin peiton mökin kaapista, pesin ja tuuletin tiukan mökin hajun pois ja heitin peiton sängyllemme. Siinä nyt makoilen ja nostalgisoin, katselen kun sade ropisee ikkunaan.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Sadepäivänä

Sateisen kesän ehkä ainoa hyvä puoli on se, ettei parvekekukkia tarvitse kastella. Eikä niidenkään kastelu ole kovin iso tai ikävä homma.

Tänä sadepäivänä leivottiin mustikkapiirakka eilen mökiltä kerätyistä marjoista. Pöydällä on jasmiinin oksa. Sekin mökkipihasta. Tuoksu tuo mieleen vieraat maat ja matkat.

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Nimppari

Kiitos kauneimmasta kortista mainiolle pikkuystävälle K-K:lle! Tässä on selvää taiteellista näkemystä! Ja vielä lempivärini punaisen eri sävyjä! Wau! Onnea Johanna, Jenni, Hanne, Hannele, Jenna, Joanna sekä kaikki muutkin Hannat! Ja onnea muutkin naistenviikon naiset! Ottakaa iso mansikkaleivos ja nauttikaa elämästä!

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lady in pink








Mummu toi tytölle vaaleanpunaisen rimpsumekon. Se on aika huvittava näky.

torstai 19. heinäkuuta 2012

Kimppu pikkuaurinkoja



  
Kiitos niistä siskokullalleni. Ja tänään taivaalla oli myös se iso aurinko. Ommella surautin joku päivä sitten olkkariin nuo uudet verhot Ikean raidallisesta. Kun verhot ovat kiinni, tulee mieleen sirkusteltta. Yhtä paljon kuin aurinko lämmittivät pitkä puhelu rakkaan ystävän kanssa ja lenkki toisen kanssa. Olen viime aikoina miettinyt paljon ystävyyttä. Kun lapsi tuli, kaikki muuttui, jopa ihmissuhteet. Joidenkin kanssa ystävyys on syventynyt, joidenkin kanssa on yhteydenpito (toivottavasti vain) joksikin aikaa vähentynyt. On myös tullut monta uutta tuttavuutta.

PS. Blogin pitäminen on viime aikoina jäänyt vähemmälle. Päivitän sitä silloin kun olen kotona ja kun sattuu huvittamaan.

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Vapaapäivä

Mies ja vauva lähtivät kyläilemään ystävien luo toiselle puolelle kaupunkia. Minulle jäi kokonainen päivä käyttää miten lystään! Otin pitkät nokoset, kävin juoksulenkillä kesäsateessa, syötiin ystävän (jolta tuli tänään postissa tuo ihana näyttelykutsukortti) kanssa pitkä ja hyvä sushi-lounas, luin ihanaa kirjaa ja ompelin kaksi pikkuveskaa. Toinen niistä on äidille, toinen minulle.

maanantai 9. heinäkuuta 2012